Header Ads Widget

test banner

Vahdettin Polat (2/2) | Bir Mahrem İmamın 15 Temmuz'da ve Sonrasında Yaşadıkları

Vahdettin Polat ile  Gülen Cemaati Askeri Mahrem Yapılanması ve 15 Temmuz üzerine bir söyleşi yaptık. İki bölüm halinde yayınlıyoruz.



author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Hepsi yalan!
    Hizmeti bitiremeyeceksiniz!
    Biz hocaefendiye güveniyoruz!
    Hamlarla haslar ayrılıyor!
    Avrupalılar ve dünya hizmete kucak açtı bu süreçte!
    Cemaat Türkiye'nin en büyük markası!

    YanıtlaSil
  2. Vay be üst yapı ve mahremler için kendini feda eden onbinlerce insan.Eleştiri kültürünün olmaması,itaat et kurtul mantığı.Bundan dolayı birilerinin güç ve çıkar mücadelesi için kullanılmış bir yapı.Bu operasyonlardan en komiği 3 Temmuz olayıdır.Birileri para ve güç elde etsin diye cemaatin,milyonlarca taraftarı olan kulüplerle kavga etmesi.Ve cemaatin dağılmaya başladığı tarih de bu.Cemaat ilk yenilgiyi Fenerbahceden almadı.Güç zehirlenmesiyle mayınlı tarlaya girdi ve zarar görmeye başladı.Kendi kalesine gol attı.

    YanıtlaSil
  3. Sedat Peker üzerinden olayları anlatmaya çalışan bir cemaat.En az on yıl ortaktınız.Devletin her kademesinde birlikte çalıştınız.Bildiklerinizi anlatın Gülenin takipçileri.Anlatamazsınız anlatırsanız büyük suclarınız ortaya çıkar.

    YanıtlaSil
  4. Sıradan bir Anadolu çocuğusunuz.Binbir zorlukla askeri liseye girmişsiniz.Amacınız başarılı olmak ve ülkeye faydalı olmak.Hiçbir yapıya bağlı değilsiniz ve mahrem yapı sizin hayatınızı zehir ediyor.Bir de bu pencereden bakmak gerek.Devletin diğer kademelerinde de böyle olmuştu.Magduruz diyorsunuz.Başınıza gelen felaketin en büyük sebebi gariban insanların hakkını yemenizdir.Mahrem yapı kendi insanını korumanın ötesine geçmiş kendisinden olmayanları temizleme yoluna gitmiş.

    YanıtlaSil
  5. İnkar stratejisiyle kendisini aklamaya çalışan bir örgüt.Sorgulanması gereken mahrem yapı.Ama sorgulayamazlar çünkü gerçekler ortaya çıktığında üst yapı ve Fethullah Gülenin hali sizce ne olur.Bence tabandakiler bu örgütle ilişkisini kessin ve kendi yolunda yürüsünler.Batıya da çok güvenmeyin.Batı çıkarlarına ters düştüğü anda örgüte tekmeyi vurur.Çünkü onlar kar-zarar dengesine bakarlar.Turkiyede toplumun hiçbir kesimi gülen örgütünü sevmiyor.Bu sevgisizligin sebebi de örgüt.Herkesle kavga ettiler ve adamlarda sıfır öz eleştiri var.Hala kendilerini oyun kurucu gibi gösterip güç peşindeler.Size yaklaşan kaybediyor.

    YanıtlaSil
  6. Insanlarin dini duygu ve dusuncelerini somurmeye dayali bir yapi, aci tecrubeler le defalarca yasanmis ve gorulmustur. Hedef gaye insanlara sahib cikmak degil, kendi nisyonlari dogrultusunda kullanmaktir. Hala safiyane sebelerle bagliligini koruyan insanlar ,acin gozunuzu, bardagin bir de diger tarafindan bakmayi deneyin, pisman olmazsiniz, ha bu da cesaret ister.Korku uzerine kurulu bir inanciniz varsa, zaten cok soyleyecek birsey yok...

    YanıtlaSil