Header Ads Widget

test banner

Barbaros Şansal MFP Söyleşisi

Aktivist, hak savunucusu, terzi yamağı Barbaros Şansal MFP'nin sorularını yanıtladı.




author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Ex-fetocular nereye koşuyor yada fetoculuk aslına mı rücu ediyor demek lazım.

    Öldürülen gazeteci haydar meriç'in araştırmalarına konu olan, Fetonun cami tuvaletçi ile olan maceraları, Tuncay Güney'in, Tuncay Opçin'in vb.gibi kişilerin erkekler ile olan maceraları düşünüldüğünde. Ayriyeten kendi gözlerimle gördüğüm, "sözde hizmet" evlerinde aynı yatakta aynı yorgan altında yatan şakirtler, odaların kapılarının kilitlenmesi daha neler neler. Bildiğin gay tarikatı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi gözlerinle fetö evlerindeki yatak odalarında neler yapıldığını, odaların kapılarının kilitlemesini filan parkta gezerken mi gördün? Anlaşılan sen de bir dönem takılmışsın bu gay tarikatına :). Ex fetöcü dostum.

      Sil
    2. Çok zekisin kardeşim beni yakaladın, halbuki farkedilmesin diye "gözlerimle" diye yazmıştım ama senin gibi zeki insanların beyninden kaçılamıyor. Bravo.

      Sil
    3. Benim yakalamamın bir önemi yok. Önemli olan savcıların, polislerin uymaması. Senin gibi fetö ile iltisaklı (belki de gay) arkadaşların toplum içerisinde yeri yok bana göre. Bu öyle bir pislik ki senin gibi zamanında evlerine takılmışları bile affetmemek lazım. Nasıl ki kanserli dokuyu alırken çevresindeki sağlıklı dokudan da bir miktar alırlar kanserden tümüyle kurtulmak için, sen bugün ex fetöcüysen bile imha edilmen en iyisidir. Zaten belli olmuyor kim ex fetöcü kim kripto.

      Sil
    4. Hâla ciddi ciddi yakaladığını zannediyor, dedektifçilik oynuyor bakarmısınız. Kıyamam. :))) Ondan sonra soruyorlar çocuklar üni. sınavlarında neden paragraf sorularını çözemiyor diye. Al işte sana örnek bir denek, sor söylesin sana oradan bakınca dünyanın nasıl gözüktüğünü.

      Sil
    5. Laf kalabalığına getirerek sıyrılmaya çalışma, açık açık anlat fetö evlerde yorgan altında yaptıklarını ve gördüklerini. Bu ihanet şebekesiyle olan iltisakının bu dünyada affedilmesi mümkün değil ama konuşursan belki öbür dünyadaki mesuliyetinden bir miktar kurtulursun.

      Sil
    6. Mental retardasyon.

      Sil
  2. harika bir soylesi.
    Renkli bir kisilik. anlatim ifade zengiligi muhtesem ve acik.
    MFP cok guzel isler yapiyor!
    Tesekkurler Barbaros Sansal.

    YanıtlaSil
  3. Kendisinden farklı düşündüğüm her insanın böyle olmasını, bu kalitede olmasını isterim.

    Deni insan karşısında Medeni insan nasıl olurun cevabı B. Şansal...

    Bu güzel röportaj için Münferite teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Yine münferitten cok güzel bir röportaj, Barbaros Beye de cok tesekkürler.

    Fakat the cemaat konusunda malesef cok yüzeysel bilgiye sahip kendisi. The cemaat arabayi devirdikten sonra, hala "Olimpiyatlarin prodüksiyonu pek güzeldi" vs muhabbeti anlamsiz bence.

    Berk Ates

    YanıtlaSil
  5. Ticari ve de siyasi haklı çekinceleri var. Bu nedenle de çok da özgürce konuşamıyor gibi gözüküyor. İsa hocayı TRye davet etmesi pek gerçekçi ve mantıklı değil. Tabi ki bir sosylolog değil. Aykırı güzel fikirleri var.

    YanıtlaSil
  6. Cok guzel bir roportaj olmus,Barbaros Bey cok akilli ve ahlakli bir sekilde konusuyor.Dogruyu soyleyenin dokuz koyden kovuldugu gibi,kendisininde mahkeme mahkrme dolasmasina sasmamak lazim.
    Tesekkurler MFP devamini bekliyoruz.

    YanıtlaSil