Header Ads Widget

test banner

Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu ve başkaları, niye Ahmet Dönmez'e mahkemelerde davalar açmadı?

Fethullah Gülen'in avukatları, ona hakaret ve iftira edenlere dava açardı. Çünkü bu hakaretler ve iftiralar dolaylı yolla camiaya atılan iftiralardı.

Ahmet Dönmez'in meşhur yazı dizisi birçok insanı töhmet altında bıraktı. Ama bu insanların hiçbiri Dönmez'e dava açmadı, benim bildiğim kadarıyla. Niye?

Önceden Hizmet hareketinin "namusunu" mahkemelerde cansiperane koruyan avukatlar nerede? İsmi geçen şahıslar nerede? Onların itibarları müdafaayı hak etmeyecek kadar değersiz mi?

Yoksa, Dönmez'in açtığı konular kapatılsın ve konuşulmasın diye isteniyor mu? Bu şahısları ve aralarındaki ilişkileri gizlemek istiyorlar mı? Unutturmak istiyorlar mı? Niçin?

Üzerinden hayli vakit geçen yazı dizisine cevap olarak ne yaptılar ve ne yazdılar? Hiçbir şey.

Bu suskunluğun ve hareketsizliğin sebebi nedir? Bence sebebi Dönmez'in yazdıklarının doğruluğudur. Dönmez, doğruyu yazdı. Başkaları, cevap veremedi çünkü cevapları yalan olacaktı ve yalancı oldukları açığa vuracaktı. Bu yüzden sustular ve susturmaya çalıştılar. Bu yüzden unuttular ve unutturmaya çalıştılar.

Günler geçiyor, aylar akıyor, yıllar gidiyor. Dönmez'in doğru olduğu ve doğru yazdığı geçen her gün ile açığa çıkıyor.

Ahmet Dönmez'in kafasını birisi kırdı. Mahkeme salonunda delillerle dövüşecek yüzü ve yüreği olmayanlar, sokakta barbarca saldırı yaparlar. Dönmez'i susturdunuz da, yazı dizisini okuyanları ne yapacaksınız? Herkesin kafasını mı kıracaksınız?

Zar zor konuşan, zar zor yürüyen Gülen'i YouTube'a çıkarıp, arkasına ne zamana kadar saklanacaksınız? Kingmaker'siniz, tamam da, ama karanlıktan ışığa çıkma zamanı gelmedi mi? Yoksa, perde arkasından ipleri çekmek ile geçecek mi hayatlarınız?

Ahmet Dönmez yalan yazdıysa, birisi ona dava açardı, delilleri gösterirdi ve ondan tazminat tahsil ederdi. Kimse dava açmadı. Demek ki, Dönmez dogruyu yazdı. Coup de grâce.

-İman isteyen münafık


author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. sizde de konu kalmamis bos beles seyler yazmaya baslamissiniz. Bunu yazi diye buraya koyana mi yazana mi kime ne desek bilemedim

    YanıtlaSil