Header Ads Widget

test banner

Munferit.net Kitaplaştırılmalı

Munferit.net bloğu, canı yanan ve bu yüzden de samimi olan insanların sesidir. Çünkü, sahtecilik en zor açıda olur. Başka duyguları imitation (türkçesini bulamadım) yapmak biraz zordur, ama "imitation of pain" gerçekten zordur.

Bu blog bir server hatasına kurban gitmemelidir. Değerli insanların değerli fikirleri vardır, ve her görüşten, her duruştan, her kamptan, her kesimden insanların sesleri var. Çok renklidir ve çok seslidir.  Bu çok renkliliği ve çok sesliliği gelecek nesillere aktarmamız lazım. Bu da bu blogtaki yazıların kitaplaştırılmasıyla olur.

Kağıt kitap yapma güzeldir fakat şimdiki durumda uygun olmayabilir. En iyisi ebook(lar) yaparak, Amazon, Pplaystore, iTunes gibi platformlarda bedava ya da çok cüzi (minimum) ücretle çıkarılmasıdır. Mesela, Münferit-2019, Münferit-2020, Münferit-2021 gibi editionlar yapılabilir. Editör olarak ta İsa Hafalır bey olabilir, ya da MFP YYK.

Buradaki fikirler kitaplaştırılsa, "islamic studies", "social studies", "cemaat studies", psychology gibi alanlarda araştırma yapan akademiklerin ilgisini çekebilir. Gelecek nesiller için bir ibretname, şimdiki nesiller için de bir nevi "tevbe" ameliyatı ve "günah çıkarma" işlemi olabilir.

Tekrar ediyorum, bu blogdaki fikirler bir teknik arıza, server hatasına ve başka beklenmedik acil olaylara kurban gitmemeli. En azından ebook şeklinde insanlık faydasına sunulmalıdır.

Ben kendi yazılarım için telif haklarından feragat ediyorum, telif ücretleri istemiyorum, ve bu bloğun kitaplaştırılmasının taraftarıyım.

Münferit.net okurlarının ve yazarlarının bu konudaki görüşlerini beyan etmelerini istirham ediyorum.

Saygılarla

-İman isteyen münafık.


author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

1 Yorumlar