Header Ads Widget

test banner

İhraç Üsteğmen Emir Yıldız ile Söyleşi


author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhaba Isa ve Emir Beyler

    gercekten cok guzel bir podcast. Emir beyin trakya gunlukleri yazini cok heyecanla okumustum.

    Cemaatin icinde insanlara iyilik yapmak, ulkeyi vesayetten kurtarmak icin can hiras calisan insanlarin o guzel noyetlerle bu isin icindeyken, nasil kotu yonledirildiklerini nasil kullanildiklarini cok guzel anlattiniz.
    bu yapinin nasil cenneti satip karsiliginda insanlarin hayatlarini aldigini gosterdiniz.

    Tabi ki sizin gibi bu yanlisliklari goren insanlar, buna inaniyor. hayatlarini degil ama gonullerini bu ise vermis olup etliye tuzluya karismamis yada simdilik bir zarar gormemis insanlar hala eski tas eski hamam gidiyorlar.


    Cemaatin neden egitime ehemmiyet verdigi, neden cocuklari abilerle kucukken devsirdigi ortada. Cunku siz yasadiklarinizi anlatiyorsunuz, en yakinlariniz dahi size inanmiyor. ama bir cocugu 11 yasinda kandirin hayat boyu boyle gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pkk da boşuna çocuk kaçırmıyor bu örgütlerin hepsi böyle devşirmelerle büyüyor
      şimdide yurt dışıma kaçıp çocuklarınıda fetöye devşirtip militan yapacaklar hazır kaynak nasıl olsa birde ortodoks yahudiler gibi bol çocuk yaparlar oh gel keyfim gel derler herşey araç nasıl olsa

      Sil
  2. Emir Bey Merhaba

    Cemaat Eagle programini ne zaman kullanmaya basladi?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Abdulvahap YILDIRIM ben. Podcasti izledim gerçi görüntülü olduğunda podcast mi oluyodu emin değilim ama bu ayrıntının çok önemi yok. Benim merak ettiğim şu Emir bey Tsk ya girerken bu konuda Fetö nün bi dahili olup olmadığı, soruların verilip verilmediği ya da mülakatta herhangi bir kayırmanın olup olmadığı konusu biraz açıkta kalmış. Çünkü konuşmalarından edindiğim izlenim şu kandırıldık kullanıldık ve pişmanız herkes hakkını helal etsin toplumdan özür diliyoruz. Hiçbir hakkımızın da olduğunu düşünmüyoruz gibi bir ima sezinledim. Ben böyle düşünmüyorum ben hakkımı kimseye helal etmiyorum alacaklarımın tazmini olmadığı takdirde. Bu yapıda bulundum hatta Geri Taleptim bü çok görev yaptım ancak hakkım olmayan bir şeye elimi uzatmadım. Eğer yaptıgım abilikten dolayı kamuya tekrar dönemeyeceksem hakkımı alamayacaksam ben buna isyan ederim ve böyle bir çaresiz kabulü de asla doğru bulmam. Sadece bu yapının küçük parçaları olan bizler mi sorumluyuz? Bu yapının önünü açan destek veren alkışlayan bizi bu yapılara angaje eden kişi, kurum, sistem, oluşumların hiç mi suçu yok? Bu konuda sizinle aynı düşüncede değilim.

    YanıtlaSil