Header Ads Widget

test banner

Prof. Dr. Abdurrahim Karslı: AKP - BOP, İslam, Mahkeme Savunmaları ve Fethullah Gülen (Bölüm 2)

Merkez Parti genel başkanı ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni usul hukuku ve İcra-iflas hukuku eski ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ile yapılan söyleşiyi aşağıdaki videodan izleyebilir, fikir görüş ve önerilerinizi yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz.
author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Hala yuvarlak konusuyorsun hoca. Yurtdisina "hicret! " kacanlarin ne dumenler cevirdiklerini biliyorum ama soylemem diyorsun. Tabani o kadar dusunuyor isen acikla da , hala onlarin pisliklerini temizlemek icin kendilerini ortaya atanlar bunlarin ne mal olduklarini anlasinlar.

    Belki kendilerini bu durumdan siyirma stratejisi gelistirirler.

    Erkek olun , acik konusun , bildiginizi yutup midenizde tutmayin.

    Hala, F.G iyi cevresindeki muktedirler kotu . Sanki F.G 'nin haberi olmadan oldu ne olduysa. Bu yapinin icinde degil 10 sene on gun kalmis biri bu kadarini anlar.

    Once kendi kapinizin onundeki copu temizleyinde sonra sokak neden kirli diye sikayet edersiniz.
    Bu arada kesin bilgi yayin. Kendisi Mehdi falan da degil. Islam dini 1400 senedir var. bunu elestiren cehenneme de gitmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Ağzına sağlık hocam.10 tane adam çıkıp bu hakikatleri ifade etse işler bu noktaya gelmezdi.

    YanıtlaSil
  3. Abdurrahim Hocam,

    agziniza saglik. Bu vekilim Allah sozunu anlatarken bahsettikleriniz, ve cemaatteki kendim gibi insanlarin nasil aklini uyuttugunu anlattiginiz icin.

    AH ki ah keske Fettullah da sizin dediklerinizi dinlese....

    belki aklini basina alir.

    YanıtlaSil