Header Ads Widget

test banner

Teşekkürler


Munferit.net websitesine, onun yayın ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çünkü bu website sessizlerin sesi oldu. Kaderi aynı ama coğrafyası ayrı insanlara birliktelik imkanı sundu. Canı yanana şu, yorulana han, hayattan bıkanlara ışık, insanlardan soğuyanlara ısı oldu.

Üç yıl önce bu sitedeki yazıları okumaya başladım. Sonra da yazmaya başladım. Okuduklarımı gerçek gördüm. Gerçekler acıdır, yalanlar tatlıdır. Okuduğum yazılarda acıyı duydum. Birçok duygu sahnelenebilir, oynanabilir. Ama gerçek acı sahnelenemez, ancak yaşanır ve duyulur. Bu acıları yaşamasam da, duyduğum için memnunum. Çünkü acı temizler.

Bu sitede kötü, düzensiz ve saçma şeyler yazdım. Bu yazılara bakarak, kendimin kötü, düzensiz ve saçma adam olduğumu öğrendim ve iğrendim. Şimdi ise kendimi değiştirmeye çalışıyorum.

Çocuklar dünyayı değiştirmeye kalkarlar. Yetişkinler ise kendilerini değiştirmek isterler. 5-10 yıl önce dünyayı değiştirebilirim diye düşünen çocuktum. Şimdi ise bu çocukluğumu geride bırakmaya çalışıyorum.

Münferit'e müteşekkirim. İyi ki varsınız, iyi ki bu projeyi başlattınız, iyi ki devam ettiriyorsunuz. Munferit.net onuncu köydür. Çünkü dokuz köyden kovulan insanların sığınağıdır.

Teşekkürler.

-İman isteyen münafık

author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

0 Yorumlar