Header Ads Widget

test banner

Selçuk Aktürk Söyleşisi

Muhreç ve mülteci Fizik Doçenti Selçuk Aktürk:

İTÜ’de akademisyenlik yılları

Nezarethanelerde ve Silivri’de geçirdiği zamanlar

Meriç üzerinden Yunanistan’a geçişi

Yunanistan’da mülteci hayatı.


author

"Sorumluluk Reddi" Konusunda Önemli Bilgilendirme:

Münferit Fikir Platformunda yazılan tüm yazılar, aksi MFP YYK tarafından belirtilmedikçe yazarların kendi görüşleridir. MFP’nin ve platformdaki diğer yazarların görüşlerini yansıtmaz veya ifade etmez.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Millet zannediyor ki terörist ilan edilmek çok zor. Görüldüğü gibi fetönün abisi olmak filan gerekmiyor. Hatta bylock filan da hikaye çok basit ilişkiler yetebiliyor 7,5 yıl almaya. O halde soru şudur, fehullahla fotoları olan, ne istedilerse vermiş olan, okullarına arsalar verenlere nasıl oluyor da hiç bir suç bulaşmıyor? Hiç bir sorumluluk düşmüyor? Böyle adalet olmaz. Ya bu adamlar teröristtir ama ne istedilerse verenler de en azından üye olmamakla birlikte terör örgütüne yardım suçunu işlemiştir (böyle bir suç var ceza kanununda). Veya terör örgütü bu şekilde sıradan insanlar değil darbe girişiminde bulunan doğrudan suça karışmış olanlardır. Bu adamlara terör örgütünden ceza verenler kendilerini de günün birinde terör örgütünden yargılatmanın yolunu açmıştır.

    YanıtlaSil
  2. En güzeli de ,güzel ahlak..dini yaşamak adına..

    YanıtlaSil
  3. Turkiyeye niye donmuyor. Cunku yasatilan travma.
    Iste Turkiyenin yetistirdigi, guzel basarili bir bilim adamini TAYYIBIN getirdigi durum.
    Eger Tayyibib derdi Turkiyenin derdi olsa idi, boyle guzel insanlari kaybetmezdi kazanirdi.

    Eyyyy Turkiye, iste kaybinizi gorun. Bu arkadas gibi zeki basarili insalari kaybettiniz.
    Selcuk hocam size hayatinizda basarilar diliyorum. Allah bundan sonra ki seruveninizde ayaginiza tas degdirmesin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FETÖ Çatı yapılanması suçsuz mu yani? Yapmayın. Bu hususi adamlar düpedüz şeytan değil mi?
      Morbeyin nedir örneğin?

      Sil
    2. Evet hepsi birlikte sorumlular olup bitenden. Fetöcüler ortaya etti diğerleri de bunu güzelce temizlemek yerien sıvadı. Şimdi ortalığı pislik götürüyor. Fetöcülerin ne mal olduğu bellidir fakat Erdoğan bu şekilde ilerlemeye mecbur değildi. Bunu tercih etti. Ne istedilerse verdim diyen kendisiydi. Ama başkalarına gelince "acırsanız acınacak hale gelirsiniz" gibi İslam'la vicdanla alakası olmayan cümleler kurdu. O zaman kendisine de acımayalım, hepsi zamanında bu adamlarla düşüp kalkmış çevresindekilere de acımayalım. Kandırılmış olmasını affetmeyelim. Niye Fatih Koleji mezunu damadı "benim kalbime girmediler" deyip sıyrılabiliyor da Fatih Koleji'ne çocuğunu yollayan memur aç bırakılması gereken terörist oluyor? Hepsini geçtim 17 Aralık sonrası hala fetö adına konuşan Fethullah'ın sağ kolu Hüseyin Gülerce baş köşede ağırlanıyor. Daha yeni darbenin en üst düzey komutanlarından hükümete yakın bir iş adamının kayın biraderi generali neredeyse serbest bırakacaklardı. Böyle adalet olur mu?

      Sil
    3. Evet aynen dediginiz gibi. FETO suclu ama Erdogan kadar suclu hepsi ayni.
      Olan Turk milletine oldu. Masumlar hapiste, kurtulabilenler kacti. ve noce boyle basarili bilim adamlarida ayrildi ulkelerinden.
      bu arkadasin google scholar indexine bakin. Cok basarili bir bilim adami. bunu kaparlar yurt disinda. ve bu arkadasin atilmasi zulm gormesi tamamen Erdoganin halt yemesi.

      Sil
    4. Yalnız burada Google scholar vs çok da alakalı değil. Yani başarılı bilim adamı olduğu için mi sorundur bu olup biten? Bu faydacı bir bakış olur. Yiyor ama çalışıyor gibi. Çok sıradan bir insan olsa adaletsizlik farklı mı olurdu? Veya ortalama zekaya sahip insanlara yapılan sorun değil mi? Burada öncelikli ve en önemli sorun haksızlıktır.

      Sil
    5. ortalama zekali ne demek?
      ve ortalama zekali insanlara yapilanlara sorun yok diyen kim.
      cok siradan insan olsa ceza cekse diyen var mi.
      Lafi nasil anliyor ve okuyorsunuz hayret....

      Sil